Столичний ІТТ Нацполіції "переїхав" з Подолу на лівий берег

29 сентября 2020 г., 23:16:00   951   0

Столичний ІТТ Нацполіції "переїхав

Ізолятор тимчасового тримання Головного управління Національної поліції у місті Києві переїхав з будівлі по Косогірному провулку на лівий берег Дніпра, в Дарницький район столиці.

Інформацію про це підтверджують три не пов’язаних між собою співрозмовника Dетектив-Info.

Згідно їх відомостям, арештантів ІТТ на початку - в середині вересня 2020 року було переведено до інших установ. Що ж стосується фактичної нової адреси розташування поліцейського ізолятора, то ним було обрано приміщення спеціального приймальника для утримання осіб, підданих адмінстративному арешту столичного управління Нацполіції - по вулиці Ремонтній, 7 в Харківському масиві Дарницького району Києва.

(Приміщення на вулиці Ремонтній, куди було перенесено ізолятор тимчасового тримання) 

В адвокатському середовищі з приводу "зміни локації" ІТТ висувають припущення, мовляв на "коштовну землю" в Подільському районі Києва накинули оком підприємці, що начебто плекають мрію здійснити на Косогірному провулку елітну житлову забудову.

У свою чергу, офіційною причиною "переїзду" вважається ремонт приміщення ізолятора. З приводу капітальної реконструкції будівлі рік тому відбувся тендер, переможцем якого стало зареєстроване на Харківщині ТОВ "АМС-БУД".

Згідно оприлюдненим матеріалам конкурсних торгів, забудовники вийшли переможцем у держзакупівлі щодо ремонту установи, на здійснення якої з державного бюджету планується виділити понад 20 млн. грн. Моніторинг відповідної процедури виявив порушення з боку "АМС-БУД", однак договір з підприємством не було розірвано.

Натомість, комерсанти та ГУНП Києва уклали додаткові угоди та внесли зміни до початкового договору. Згідно із ними, виділення коштів держскарбниці на ремонт будівлі ІТТ на Косогірному провулку має відбуватися протягом наступних п’яти років.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте