Затриманий на спробі підкупу співробітника СБУ начальник локомотивного депо Мукачева пішов на угоду зі слідством

08 октября 2020 г., 22:18:00   1130   0

Затриманий на спробі підкупу співробітника СБУ начальник локомотивного депо Мукачева пішов на угоду зі слідством

Мукачевський міськрайонний суд Закарпатської області призначив на 12 жовтня 2020 року підготовчий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченнями начальника локомотивного депо "Мукачево" Львівської регіональної філії "Укрзалізниці" Мирослава Тайпса, якому закидають спробу підкупу співробітника регіонального управління Служби безпеки України (ч.1 ст.369 КК України).

Відомості про це містяться в судовому реєстріта на порталі "Судова влада".

З них випливає, що справа Тайпса з укладеною ним 25 вересня 2020 року угодою при визнання винуватості, надійшла до суду наприкінці 29 вересня поточного року. При цьому, кваліфікацію дій начальника депо було суттєво пом’якшено - якщо відпочатку йому висувалася підозра за ч.3 ст.369 КК України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна, то в остаточній версії Мирославу Юлійовичу інкримінується ч.1 ст.369 КК України, максимальна санкція якої - до 4 років тюрми.

Раніше Dетектив-Info повідомляв, як 4 вересня 2020 року Тайпса затримали силовики. Згідно фабули його справи, наприкінці травня поточного року, під час робочої зустрічі з співробітником СБУ в Закарпатській області він запропонував 1 тис. дол. за неперешкоджання незаконній діяльності з контрабанди через митний кордон, яку мав намір організувати залізничник.

Надалі начальник депо призначив зустріч СБУшнику на заправці "UPG", де планував вручити хабар в розмірі 1,5 тис. дол., однак тут його "прихопили" силовики.

5 вересня 2020 року Тайпсу було обрано запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю звільнення на волю під заставу в розмірі 115,6 тис. грн. Під вартою залізничник пробув дві доби - 7 вересня за нього внесли кошти.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте