Росія готує «дзеркальну відповідь» на санкції ЄС через отруєння Навального

18 октября 2020 г., 10:53:00   748   0

Росія готує «дзеркальну відповідь» на санкції ЄС через отруєння Навального

Росія готує «дзеркальну відповідь» на персональні санкції Європейського Союзу через отруєння російського опозиціонера Олексія Навального.

Про це повідомив постійний представник Росії при ЄС Володимир Чижов, — передає Громадське.

За його словами, рішення Ради ЄС щодо санкцій «підтвердило найгірші побоювання» Росії, що її відносини з Євросоюзом «будуть доведені до найнижчого рівня протягом останнього часу».

«Очікую, що мені й моїм співробітникам найближчим часом стане складніше працювати, але ми до цього готові й в будь-якому випадку будемо прагнути виправлення відносин Росії та ЄС», — сказав Чижов журналістам в Брюсселі.

Він уточнив, що РФ розцінює санкції Євросоюзу як «односторонні незаконні заходи». Росія «без сумніву» запровадить «дзеркальні заходи», додав він. «Оскільки санкції введені персональні, то і відповідь буде, очевидно, персональною… Логічно виходити з того, що відповідні заходи можуть торкнутися двосторонніх відносин Москви саме з Берліном і Парижем, адже ніхто не приховує, що за цим кроком стояли саме вони», — наголосив Чижов. Нагадаємо, раніше Євросоюз продовжив сан

Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте