У Мінекономіки заявили, що Україна годує 150 мільйонів людей у ??світі

18 октября 2020 г., 12:32:00   1418   0

У Мінекономіки заявили, що Україна годує 150 мільйонів людей у ??світі


Заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тарас Висоцький вважає, що Україна має потенціал подвоїти ці обсяги.


Як передає "Укрінформ", Україна забезпечує продовольчими товарами 150 млн осіб у всьому світі і має потенціал подвоїти ці обсяги, інформує UAINFO.org.


"Ми підраховували - і це було підтверджено джерелами міжнародних розрахунків, - що Україна годує 150 млн населення, при власному населенні трохи більше 40 млн. Можливість збільшити цю цифру вдвічі - це реально досяжно", - заявив заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тарас Висоцький під час онлайн-брифінгу з нагоди Всесвітнього дня продовольства.


Читайте також: Зерна може не вистачити: озвучено тривожний прогноз щодо цін на хліб в Україні


Для цього нашій країні потрібна інтеграція світових технологій у виробництво, залучення інвестицій, адже, наприклад, зрошення вимагає істотного фінансування. А найважливіше, Україні необхідна інтеграція в міжнародні ланцюги поставок.


"Що ми побачили в цьому році? Перша реакція в багатьох країнах на карантин була - закритість, що є дуже негативом, з точки зору забезпечення продовольством населення світу. Так склалося, що без активної міжнародної торгівлі неможливо забезпечити фізично продовольством усе наше багатомільярдне населення", - підкреслив Висоцький.


У цих умовах Україна зробила максимум, щоб не зупинити поставки: "Вона залишилася надійним партнером у забезпеченні тих країн, які потребують продовольства".


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте