"ЗЕлені окуляри" – це хвороба не лише самого Зеленського, – Тука про етапи реінтеграції Донбасу, озвучені Кравчуком

21 октября 2020 г., 22:45:00   1281   0


Голова української делегації у ТКГ Леонід Кравчук розповів про "етапи реінтеграції" Донбасу:


- припинення війни;


- проведення виборів на підконтрольній частині Донбасу;


- формування виконавчої влади на непідконтрольних територіях;


- прийняття пакету законів економічного характеру для залучення інвестицій.  


На жаль, таке відчуття, що Леонід Макарович так само відірваний від реальності, як і його патрон, пише Георгій Тука на власній сторінці у фейсбук, інформує UAINFO.org 


По-перше: не бачу Росії! Від слова "взагалі"! Складається враження, що Україна не може повернути контроль не завдяки присутності і участі Кремля, а виключно завдяки тому, що "Киев не хочет"... Ще трошки, і Кравчук почне розповідати про доречність проведення "прямих переговорів"!


Читайте також:  "Пацифізм" капітулянтів на "гуманізмі" стає інструментом перемоги Росії над Україною


По-друге: ні слова про демілітаризацію окупованої території! Знов-таки, від слова "взагалі"! Куди має подітись та купа озброєння, яке навезла Росія у своїх "гумконвоях"? Залишитись Україні? А, Кремль на це погодиться? Забрати назад до РФ? На яких законних підставах? Адже, "их_там_нет"!


По-третє, "формування виконавчої влади на непідконтрольних територіях". Це як? Хто буде її формувати? З кого? На яких законних підставах? Якщо мова іде про застосування механізму перехідного правосуддя і перехідної адміністрації, то такий механізм здійснюється через миротворчу місію ООН. Але, по-перше, Кравчук ні слова не сказав про миротворців; і по-друге, Кремль банаторазово заявляв, що поява будь-яких миротворців буде сприйнята як агресія!


Читайте також: Треба уважно вивчати кожну людину: Кравчук розповів, якою бачить амністію на Донбасі, порівнявши її з декомунізацією


Четверте: низка економічних законів. Мова іде про "вільну економічну зону"! Такий крок буде неоднозначно сприйнятий ЄС. Крім того, за нинішніх владних інститутів і рівню корупції, ВЕЗ буде миттєво перетворена на "чорну діру". Між іншим, досвід вже є - забули, як Донбас перетворився на монопольного постачальника курятини?!


Отже, на жаль, "ЗЕлені окуляри" – це хвороба не лише самого Зеленського.


І тут мова не про політичні вподобання, а про відсутність фаху.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте