Вийшов трейлер стрічки "Безславні кріпаки": Катана, пістоль й сталеві вуса

29 октября 2020 г., 19:01:00   1297   0

Вийшов трейлер стрічки "Безславні кріпаки": Катана, пістоль й сталеві вуса


Напередодні Нового року та протягом новорічних свят саме час побачити на великих екранах улюбленого поета, який постане перед глядачами у найнезвичнішому амплуа за всю історію! За допомогою пари пістолів та японського меча, новоспечений самурай каратиме поганців, рятуватиме чарівну красуню, а в перервах від смертельних сутичок читатиме вірші у хасидських лахах.


Про це пише UAINFO.org.


«Ми хотіли, аби якомога більше людей пофантазували, якими могли б бути пригоди найславетнішого українського поета-самурая. Тож розповідаємо його фантастичну історію драйвово, сучасно та без зайвого пафосу, що стає зрозуміло вже під час перегляду трейлеру», — коментує режисер стрічки Роман Перфіл’єв.


Читайте також: Джордж Клуні намагається попередити астронавтів про те, що на Землю їм краще не повертатися у трейлері драми "Опівнічне небо"


Автором саундтреку до фільму «Безславні кріпаки» став європейський композитор Даріо Веро, а соло-виконавицею треку – голлівудська віолончелістка, зірка світової рок-сцени Тіна Гуо. Також у стрічці звучать сучасні аранжування золотої класики українського фанку.


Прем’єра пригодницького екшну «Безславні кріпаки» була перенесена через пандемію Covid-19. Фільм вийде в прокат напередодні Нового 2021 року – 31 грудня.


«Якщо на початку пандемії переноси прем'єр здавалися чимось шокуючим, то сьогодні ми перестали цьому дивуватися. Та все на краще, і наше «самурайське» кіно стане чи не найяскравішим пригодницьким екшном 2020-го, небанальним новорічним подарунком, який заряджатиме гарним настроєм на весь різдвяний вікенд», — розповідає генеральний продюсер фільму Юрій Мінзянов.


Читайте також: Презентуємо трейлер драми "Новини з усього світу" з Томом Генксом у головній ролі


Режисер та автор сценарію: Роман Перфіл’єв


Продюсери: Дмитро Мінзянов, Юрій Мінзянов


Оператор: Дмитро Недря


У ролях: Роман Луцький, Сергій Стрельников, Яків Ткаченко, Ген Сето, Катерина Слюсар, Андрій Борис, Андрій Малинович


 


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте