Міністр заперечив, що в України все кепсько із МВФ

24 ноября 2020 г., 18:04:00   1356   0

Сергій Марченко заявив про "значний прогрес" у переговорах із Міжнародним валютним фондом


Як зазначив "Інтерфакс-Україна", також міністр фінансів анонсував унесення проєкту державного бюджету на 2021 рік до парламенту, повідомляє UAINFO.org.


"Підкреслюю значний прогрес у процесі перемовин. Незабаром Мінфін оприлюднить офіційну інформацію напрацьованих позицій", – пообіцяв урядовець.


Читайте також: Радник Єрмака: Траншу МВФ цього року не буде


За посадовцевими словами, "зараз перебуваємо на завершальному етапі формування спільного з МВФ бачення основних бюджетних параметрів у рамках програми партнерства".


"Найближчим часом плануємо внести проєкт бюджету-2021 на розгляд уряду, а далі – до Верховної Ради України", – додав чиновник.


Водночас член Кабміну зауважив, що в наразі в інформаційному просторі циркулює "багато спекуляцій" навколо переговорів із Фондом.


Читайте також: Нардеп: Час визнати факт – грошей у державі немає


З огляду на "високу інтенсивність перемовин і велику кількість спекуляцій навколо переговорів із МВФ" міністр порекомендував усім "брати до уваги винятково офіційні публічні коментарі учасників процесу"


"Інші експерти не володіють масивом інформації, достатнім для об'єктивного розуміння й коментування ситуації", – підсумував Марченко.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте