У штабі розповіли про ситуацію на КПВВ у зоні ООС. ВІДЕО

02 декабря 2020 г., 09:31:00   870   0

Російські окупанти й колаборанти далі блокують роботу більшості КПВВ на Донбасі


Про це повідомив пресцентр Об’єднаних сил, інформує UAINFO.org.


Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду в районі операції Об’єднаних сил функціонують у штатному режимі. За рішенням командувача Об’єднаних сил контрольні пункти відкриті для пропуску щоденно з 08.00 до 16.00.


Проте вільне переміщення громадян через лінію розмежування в абсолютній більшості дорожніх коридорів блокують російські окупаційні війська. Із цієї причини у КПВВ "Щастя", "Золоте", "Гнутове", "Майорське", "Мар’їнка" громадяни лінії не перетинали.


Читайте також: Росія і далі блокує звільнення заручників і відкриття нових КПВВ на Донбасі


Фактичнно щоденний пропуск здійснюється лише в контрольному пункті в’їзду-виїзду "Станиця Луганська", а рух дорожнім коридором до КПВВ "Новотроїцьке" загарбники розблоковують двічі на тиждень – у понеділок і п’ятницю.


Так, 30 листопада на КПВВ "Станиця Луганська" 598 осіб пройшли в бік тимчасово окупованої Луганщини, а 964 особи пройшли на контрольовану територію.


Також позавчора представники окупаційної адміністрації на один день розблокували перетин лінії розмежування навпроти КПВВ "Новотроїцьке", де 90 громадян і 13 транспортних засобів вирушили на тимчасово окуповану територію України, водночас 41 громадянин і два транспортні засоби – на контрольовану територію.


Читайте також: Портников: Росії не потрібен ані план, ані мир – війна триватиме


У штабі нагадали, що з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції під час перетину КПВВ діють протиепідемічні заходи. 


Переміщення територією контрольногу пункту здійснюється із дотримання соціальної дистанції та надягнутими індивідуальними засобами захисту органів дихання. Крім того, для пропуску на контрольовану територію громадяни повинні пройти температурний скринінґ і дати згоду на проведення заходів обов’язкової самоізоляції з використанням єдиного електронного сервісу "Вдома" чи обсервації.



Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте