У школі на Львівщині вчителька побила 11-річного учня у присутності однокласників

08 декабря 2020 г., 21:13:00   711   0

У школі на Львівщині вчителька побила 11-річного учня у присутності однокласників

У школі в селі Потеличі Львівської області вчителька декілька разів вдарила по голові учня 6 класу в присутності інших школярів. 

Про це повідомляє поліція Львівської області та Жовківська районна державна адміністрація.

Інцидент стався 3 грудня під час перерви, але батьки не зверталися із заявою до правоохоронців. Вчителька, яка також працювала заступницею директора з вихованої роботи, «не контролювала емоції на грубе звернення учня до себе і… застосувала фізичну силу», зазначили у РДА. 

В адміністрації створили робочу комісію для розгляду цього випадку. Згодом місцева влада повідомила, що вчительку звільнили за згодою обох сторін.

Крім того, робоча комісія закликала обговорити інцидент на педагогічній нараді з директором школи, а психологу рекомендувала провести роботу з учнями та педагогами.

Як розповіла директорка школи Світлана Ковальчук, вчителька української мови та літератури Надія Патлика розборонила учнів, які билися на перерві. За словами педагогині, один із учнів грубо крикнув їй: «Вийди звідси! Чого ти прийшла?» Після чого викладачка не стрималася й декілька разів ляснула школяра.

На відео, яке поширилося в соцмережах, Патлика відповідає учню: «Яке ти маєш право? Я підійшла вас розборонити. Правда? А не ти маєш до мене говорити: «Чого ти сюди прийшла?» Я знаю, чого я прийшла!».

Спершу вчительку відсторонили від роботи, а потім звільнили.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
18 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте