Активіст розповів, чи є чим пишатись Зеленському за рік що минув

10 декабря 2020 г., 15:00:00   1561   0

Активіст розповів, чи є чим пишатись Зеленському за рік що минув

Геннадій Друзенко переконаний, що на відміну від першого року владарювання Зеленського, цей рік був провальним і пояснив, як Байден може врятувати ситуацію.


Про це український правник, публіцист, перекладач та громадський активіст розповів інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.


Коментуючи рік, який минув з моменту Нормандської зустрічі і допис Зеленського на Фейсбуці, що ми йдемо до переможного завершення, Друзенко заначив, що не був би таким оптимістичним, як президент і назвав причини цього.


«Особливо нема на що тішитися. Є маленькі кроки вперед. Деескалація конфлікту, назвемо це так, менше людей гине на фронті, особливо за останні 4-5 місяців, і був обмін полоненими. Але ж це назвати проривом дуже важко. Плюс і то, і то, ми бачимо, швидше гальмується, ніж набирає динаміки. Тобто обмінів вже давно немає після невеличкого успіху того року, і на фронті останні повідомлення, що все частіше порушується перемир'я. Тобто це маленькі плюсики, маленька кома замість великої крапки в кінці історії. Всі принципові позиції залишаються такими ж протилежними. Скажімо, спочатку вивід військ, а потім вибори, чи вибори, як це записано у Мінську, а потім вивід військ», - пояснив він.


Також активіст розповів, чого в подальшому чекати від Нормандських зустрічей і чи будуть вони дієвими.


«Йде сьомий рік війни — чи були якісь прориви на Нормандських зустрічах? Є Мінськ-2, де записані речі, які, якщо виконати, вб'ють Україну. Очевидно, підтримувати процес для того, щоб демонструвати договороздатність, варто, але сподіватися розв'язання питань чи в Нормандському, чи в Мінському форматі — ну, це треба бути надто наївними. Набагато більше залежить, яку позицію займе нова адміністрація Байдена в українському питанні, ніж всі нормандські четвірки, разом взяті», - резюмував співрозмовник.

Полный текст материала с ФОТО и ВИДЕО читайте на нашем сайте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте