Стало відомо, чому «слуги народу» радіють санкціям РФ

14 декабря 2020 г., 15:30:00   919   0

Стало відомо, чому «слуги народу» радіють санкціям РФ

Санкції проти представників “Слуги народу” є сигналом для чинної влади, що РФ не хоче більше вести з ними діалогу. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів політолог, голова Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.


За словами нашого співрозмовника, насправді санкції проти представників “Слуги народу”, тут і керівництво ВР, вони, напевно, є сигналом для чинної влади, що, по великому рахунку, Росія не буде і, напевне, не хоче так чи інакше робити якусь ставку на чинну владу, як у свій час були розмови про те, що перемога Зеленського, “Слуги народу” дуже сподобалася на Русі і можна буде вирішувати багато якихось питань, які не могли вирішити при президенті Порошенкові.


«І зараз вони дали цей сигнал, і це мають зрозуміти не тільки у владі, але, в принципі, і опоненти “Слуги народу”, які так чи інакше звинувачують їх в певній проросійськості, хоча дійсно, там є прізвища, які більше відстоюють інтереси “руського миру”, ніж українські, але вони теж попали у цей список», - зауважив політолог


«Це один момент. І другий — радіють вони якраз з того, щоб показати, що “те, у чому ви нас звинуватили, насправді це не так, ми великі герої”», - резюмував Віталій Бала.

Полный текст материала с ФОТО и ВИДЕО читайте на нашем сайте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте