Журналіст: Уявляєте, скільки буде коштувати вечірка із виступом чинного президента України?

15 декабря 2020 г., 23:59:00   932   0


У передноворічні дні народ у нас поділяється на тих, хто витрачає гроші, і на тих, хто ці гроші заробляє. До другої категорії належать артисти, багато з яких встигають заробити за новорічні свята на рік наперед. Тому коли влада Зеленського відклала карантин на 8 січня, це можна було зрозуміти.


Кому як не президенту України краще за всіх знати про цінність для свого брата-артиста оцих, без перебільшення, "золотих" новорічних днів? Забрати ці дні у артистів, влаштувавши так званий локдаун? Так проклянуть. Якщо не самого президента, так той день, коли проголосували за нього "по приколу", пише журналіст Микола Несенюк, для Gazeta.ua, інформує UAINFO.org.


Читайте також: Політика стала для Зеленського й Ко нагодою побавитися в іще один рівень гри – філософ


Коли ж нам повідомили, що президента на новий рік на роботі не буде, закралася небезпідставна підозра, що й сам Зеленський вирішив скористатися моментом і заробити трохи, виступивши на парі-трійці новорічних корпоративів. Чому ні? Уявляєте, скільки буде коштувати вечірка із виступом чинного президента України? Як після цього можна хизуватися перед тими, хто там не був!


Щодо розголосу, то його нескладно уникнути, позабиравши на вході у всіх гостей телефони та іншу електроніку. Досвід є – що ми знаємо про численні вечірки під час "карантину вихідного дня"? Лише те, що ті вечірки були і що нікому за це нічого не було. Річ може бути навіть не у грошах – може, наш чинний президент прагне хоч на мить "відкрутити назад" плівку швидкоплинного життя і знову стати веселим артистом, який "нічєво нікаму нє должен".


Читайте також: Нардеп: Зеленський не має жодного плану, ні А, ні Б, ні Ж. Він повторює шлях Порошенка


Не вийде. За корпоративи слід платити. Хто саме і скільки саме заплатить за роки нашого життя, перетворені на безглуздий корпоратив волею сімдесяти трьох відсотків бовдурів? Гадаю, вони й заплатять, зрозумівши, що не можна сприймати життя як гулянку і навпаки. Вони вже за це платять, ще цього не усвідомивши.


Ну а Зеленський тепер може виступати виключно на закритих вечірках. Дуже закритих. Повернутися на сцену і знову стати тим, ким був до весни 2019-го вже не вийде. Час не той. І публіка змінилася.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте