Комітет ВР не звертався до ВООЗ зі скаргами з приводу лікування COVID-19, але це могли зробити окремі нардепи

26 декабря 2020 г., 10:12:00   981   0

Комітет ВР не звертався до ВООЗ зі скаргами з приводу лікування COVID-19, але це могли зробити окремі нардепи

Комітет ВР з питань здоров’я нації на жодному засіданні не піднімав питання про звернення до ВООЗ щодо лікування коронавірусу в Україні.

Про це УНН розповіла заступник голови комітету, нардеп Оксана Дмитрієва.

“Як заступник голови Комітету з питань здоров’я нації можу чітко заявити: на жодному засіданні комітету таке питання не піднімалося і листи від Комітету до представництва ВООЗ не було. Що стосується окремих депутатів – то виключати нічого не можу, кожен має право готувати і відправляти депутатські звернення.

Нажаль, так склалося, що деякі люди керуються принципом: а що скажуть там, з боку? Для мене важливіше знати, що ми у нас в країні використовували всі можливі варіанти для того, щоб врятувати людину”, – сказала Дмитрієва. За її словами, в ситуації з коронавірусом спочатку весь світ закуповував терміново один препарат, потім другий – і наперед результат не був відомий. Через об’єктивні причини.

“Я не інфекціоніст і не беруся оцінювати рішення фахівців. Але я їм довіряю. І коли я захворіла коронавірусом, то звернулася я до наших лікарів, і лікувалася згідно їх рекомендацій”, – додала нардеп.

Журналісти продовжують шукати автора листа до ВООЗ. Нагадаємо, що сьогодні лікар-інфекціоніст Ольга Голубовська відреагувала на лист від ВООЗ з рекомендацією переглянути лікування хворих коронавірусом в Україні.

Вона вважає, що хтось із числа колишніх так званих державних діячів наскаржився в ВООЗ на українську медицину. Також вона вважає, що українські лікарі вчиняли правильно, не дотримуючись помилкових рекомендацій.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте