В Уганді в результаті катастрофи судна загинули десятки осіб

26 декабря 2020 г., 16:04:00   1392   0

В Уганді в результаті катастрофи судна загинули десятки осіб

Щонайменше 26 тіл знайшли в озері Альберт в Уганді, де у вівторок потонуло судно.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Сіньхуа.

“Щонайменше 26 тіл були витягнуті з озера Альберт, розташованого на кордоні Уганди з Демократичною Республікою Конго, де у вівторок затонуло судно”, – сказав офіційний представник Уганди бригади морської піхоти Фейворіт Ругумайо. За його словами, в п’ятницю були вилучені ще п’ять тіл, а загальна кількість загиблих досягла 26.

“В цілому близько восьми осіб числилися зниклими без вести. Але сьогодні (в п’ятницю – ред.) нам вдалося витягти ще п’ять тіл. Близько трьох осіб досі вважаються зниклими безвісти”, – сказав Фейворіт Ругумайо.

Він зазначив, що 21 людина була врятована, але шансів на ще виявити врятованих стає все менше. Повідомляється, що судно перевозило товари і більше 50 пасажирів і прямувало з округу Буліс на заході Уганди на ринок в північно-західному окрузі Паквач. “Ймовірна причина аварії – механічні неполадки. Ті, хто вижив, розповіли, що відбулася відмова двигуна під час негоди”, – додав Ругумайо. Він наголосив, що військовослужбовці і поліцейські продовжують спільні пошуки зниклих безвісти пасажирів.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте