У “слуг” з’явилися темники щодо мітингів ФОПів

26 декабря 2020 г., 23:47:00   1094   0

У “слуг” з’явилися темники щодо мітингів ФОПів

Народним депутатам партії “Слуги народу” підготували ефірні тези, з поясненнями, як правильно коментувати протести підприємців у центрі Києва.

Про це пише “Бабель” з посиланням на документ з тезами, який опинився в розпорядженні видання. Так, у президентській партії своїм депутатам радять наголошувати, що “влада завжди готова почути людей”, особливо підприємців, які страждають від карантину.

Саме тому, вважають в партії, Верховна Рада відклала на рік введення касових апаратів і РРО, а Володимир Зеленський вже підписав відповідний закон. “Слугам” пояснюють, що залишили ці вимоги тільки для трьох “ризикових груп” – ювелірне виробництво, виготовлення ліків і обладнання і техніки, які вимагають обслуговування. “Ухвалення такого рішення може не влаштовувати тільки тих, хто свідомо за допомогою системи ФОП уникає оподаткування. Це великі ринки і торгові мережі.

Якщо не проводити фіскалізацію, то це означає – залишати державу без засобів на виплату зарплат, пенсій і забезпечення інших обов’язкових витрат”, говориться в “рекомендаціях”. У документі також пояснюють, як коментувати ставлення до протестів, на яких вимагають скасувати карантин, і називають ці вимоги «абсолютно безвідповідальними”.

На думку партійного керівництва, “питання про карантинні обмеження можуть вирішуватися не від того, хто і чого хоче, а від того, в якому стані знаходиться медична система і як суспільство в цілому може пройти цей складний кризовий час”.

“Всі країни світу і майже все в Європі вводять обмеження в тій чи іншій формі. Україна намагається встановити такі обмеження, які і дозволяють стримати поширення інфекції, і дозволяють дати бізнесу можливість працювати. Настільки, наскільки це можливо, ми це робимо”, – пишуть автори темника.

Окремо “слугам” радять підкреслювати, що ФОП першої групи, переважно підприємців, які торгують на ринках або надають прості побутові послуги, використовують для емоційного тиску.

У документі радять запевняти, що для таких підприємців немає ніяких обов’язкових касових апаратів, РРО та іншого.

Також “слугам” нагадують про створення президентом Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва, яка буде працювати як дорадчий орган в Офісі президента під керівництвом Андрія Єрмака і повинна допомогти вирішити проблеми підприємців, яких в Україні налічується близько 1,8 млн.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте