Показники летальності засекречені: лікар розповів, що не так зі статистикою по COVID-19 в Україні

27 декабря 2020 г., 15:02:00   1609   0

Показники летальності засекречені: лікар розповів, що не так зі статистикою по COVID-19 в Україні


Смертність від COVID-19 у 1,72%, що озвучують зараз, була дійсна на весняно-літній період. Нинішніх показників не розголошують.


На сьогоднішній день показники летальності від коронавірусу в Україні засекречені. Про це розповів лікар, глава Національної медичної палати України Сергій Кравченко виданню "Апостроф", інформує UAINFO.org.


За його словами, смертність від COVID-19 у 1,72%, що озвучують зараз, була дійсна на весняно-літній період. Нинішніх показників не розголошують.


Читайте також: Що робити, якщо не вистачає кисню при Covid-19: поради лікаря


"Статистичні дані, які публікує МОЗ, не об'єктивні. Вони публікують виключно лабораторно підтверджені випадки коронавірусної хвороби. Насправді клінічно підтверджених випадків хвороби в десятки, а то і в сотні разів більше", - сказав Кравченко.


Медик зазначив, що основним показником є інтенсивність поширення хвороби, яка в Україні не визначається. Захворюваність, смертність і летальність. Він підкреслив, що такі показники зростають в країнах, що знаходяться по сусідству з Україною, а також в Європі.


Читайте також: Система не працює: як в Україні тестують на COVID-19 і як могло би бути???????


"В Україні ці показники чомусь зменшуються. Про летальність нам абсолютно нічого не говорять, тому що ми навіть її порахувати зараз не можемо, оскільки не знаємо об'єктивних показників захворюваності", - констатував Сергій Кравченко.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте