Степанов пояснив необхідність введення локдауну

05 января 2021 г., 17:32:00   1361   0

Степанов пояснив необхідність введення локдауну

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що посилення карантину в період з 8 по 24 січня необхідно для того, щоб зменшити кількість нових випадків коронавірусу в Україні.

Він також вважає, що локдаун зменшить навантаження на медичну систему. Про це Максим Степанов розповів під час брифінгу.

“Ми виходили з того, що карантинні обмеження будуть діяти на території країни 16 днів – це той термін, який необхідний нам, щоб повністю збити хвилю поширення COVID-19. Це та міра, яка необхідна для нашої країни з точки зору протиепідемічних заходів”, – сказав міністр. За словами Степанова, посилення карантину потрібно, щоб потім не вводити ніяких локдаунів.

“Щоб ми спокійно пройшли пікове зростання захворюваності на грип, щоб до весни – до квітня, травня – не вводити локдаунів, щоб ми спокійно пройшли цю хвилю поширення COVID-19, щоб витримала наша медична система”, – сказав він.

В Україні з 8 по 24 січня посилять карантин. В цей період буде заборонена повноцінна робота кафе і ресторанів, торгових центрів, діяльність театрів, кінотеатрів та інших розважальних закладів.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте