Перший день "локдауну": журналіст показав, як у супермаркетах порушують обмеження на торгівлю. ВІДЕО

08 января 2021 г., 16:10:00   905   0

Перший день "локдауну": журналіст показав, як у супермаркетах порушують обмеження на торгівлю. ВІДЕО Фото – Сергій Руденко


У деяких супермаркетах можна без проблем купити непродовольчі товари, попри нові карантинні обмеження, що набули чинності відсьогодні. 


Про це свідчить відео, яке опублікував у своєму Facebook журналіст Ян Доброносов, інформує UAINFO.org.  


На відео можна бачити, що заборонені до продажу товари все ще лежать в торговому залі маркету, хоча їх і перетягнули сигнальною стрічкою. Проте покупець може взяти їх і пробити на касі, без будь-яких зауважень з боку співробітників.


 


У коментарях користувачі відзначають абсурдність введених обмежень. Коментатори також припускають, що відповідальність за порушення в кінцевому підсумку понесе касир, що пробив покупку, а не торгова мережа з відео. 




Нагадаємо, сьогодні в Україні набули чинності нові карантинні обмеження.  Посилені заходи набули чинності з 00:00 8 січня до 00: 00 25 січня. Всього обмеження триватимуть 16 днів.


Заклади освіти працювати не будуть, крім дитячих садків. Сфера освіти працюватиме в онлайн-режимі.


Кафе, бари, ресторани і всі заклади харчування будуть працювати тільки на винос і в режимі доставки. У торгово-розважальних центрах працюватимуть тільки ті заклади, чия робота дозволяється. 


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте