Влада Індонезії заявила про 10 дітей на борту зниклого літака

09 января 2021 г., 21:00:00   1684   0

Влада Індонезії заявила про 10 дітей на борту зниклого літака

Літак авіакомпанії Sriwijaya Air рейсу SJY182, який зник у суботу вдень, перевозив в цілому 62 людини, в тому числі 50 пасажирів і 12 членів екіпажу.

Про це заявив міністр транспорту Буді Карья Сумаді на пресконференції в суботу, – передає УНН з посиланням на CNN Indonesia.

“Загальна кількість пасажирів становить 50 осіб, а також 12 екіпажів – загалом 43 дорослих, 7 дітей і 3 немовлят”, — сказав міністр транспорту на пресконференції в аеропорту Сукарно Хатта. При цьому інше видання Detik, цитуючи міністра, вказало, що “Буді Карья Сумаді підтвердив, що літак Sriwijaya Air SJ182, з яким було втрачено зв’язок, розбився”. За даними CNN, раніше заступник губернатора Джакарти Ахмад Різа Патрія повідомив, що літак розбився в водах в районі “тисячі островів”. За його словами, є інформація, що літак розбився на острові Пулау Лакі (Pulau Laki), який лежить між островом Ланканг і островом Тідунг.

За його словами, місцеві почули звук вибуху і пожежі. “Так, тому можна встановити, що літак впав не на материку, а в водах “тисячі островів”. Ми отримали інформацію, і, як люди пояснили раніше, в морі було знайдено тільки кілька уламків”, – сказав губернатор в суботу.

Нагадаємо, 9 січня стало відомо, що з літаком рейсу SJ182 авіакомпанії Sriwijaya Air втратили зв’язок авіадиспетчери в Індонезії невдовзі після вильоту лайнера зі столиці країни Джакарти. Йдеться про літак серії Boeing 737-500.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте