Компанія «ТЕДІС Україна» увійшла до рейтингу «50 кращих роботодавців» за версією журналу ForbesUkraine і провідного сайту пошуку роботи Work.ua

14 января 2021 г., 14:00:00   1027   0

Компанія «ТЕДІС Україна» увійшла до рейтингу «50 кращих роботодавців» за версією журналу ForbesUkraine і провідного сайту пошуку роботи Work.ua

Компанія «ТЕДІС Україна», національний лідер здистрибуції FMCG-товарів, увійшла до рейтингу «50 кращих роботодавців», який опублікований в січневому накладі журналу Forbes Ukraine. З максимально можливих 100 балів компанія набрала 74. За трьома факторами - «Соцпакет», «Можливості для розвитку» та «Відчуття захищеності» - «ТЕДІС Україна» отримала найвищі оцінки.


«Наш колектив - це 2300 людей по всій Україні. Компанія змогла адаптуватися до викликів 2020 року і подбати про здоров'я співробітників, додавши в медичну страховку пакетCOVID-19. Крім того, ми провели заплановані проекти з навчання та розвитку персоналу в онлайн-форматі. В цьому році ми продовжимо впроваджувати ще більше цифровихрішень, а найважливішим фокусом залишиться турбота про наших співробітників», - підкреслила Ірина Івасюк, директор департаменту по роботі з персоналом.


Нагадаємо, в листопаді 2019 року компанія «ТЕДІС Україна» перемогла в номінації «Мотивація і залученістьторгових команд» Премії HR-бренд Україна 2020, авторитетного незалежного конкурсу в сфері HR та управління людським капіталом, представивши проект «Система безперервного поліпшення мотивації торгових команд».


У 2019 компанія «ТЕДІС Україна» також посіла 8 місце в рейтингу «100 найбільших приватних українських компаній» за версією журналу Forbes Ukraine.


Довідка про компанію «ТЕДІС Україна»


«ТЕДІС Україна» – одна з провідних українських компаній з надання логістичних та дистрибуційних послуг в галузі споживчих товарів. Національна логістична структура налічує 32 регіональних структурних підрозділи. Завдяки групі прямих продажів з 340 найкращих фахівців, Компанія охоплює роздрібну торговельну мережу, що складається з близько 45 000 роздрібних точок продажу по всій території України. Загальний штат компанії налічує 2300 співробітників.


Компанія входить в п’ятірку кращих у рейтингу “Найкращі компанії для лідерів” в Україні, згідно з опитуванням, проведеним Korn Ferry HAY Group. «ТЕДІС Україна»увійшла в 5-ку серед усіх оптових компаній у ТОП-100 платників податків за даними Державної податкової служби України за 2019 рік.


Також компанія «ТЕДІС Україна» зайняла 8 місце в рейтингу «100 найбільших приватних українських компаній» і 26 місце в рейтингу «50 кращих роботодавців» за версіями журналу Forbes Ukraine.

Полный текст материала с ФОТО и ВИДЕО читайте на нашем сайте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте