Росія почала новий етап тиску на Україну

16 января 2021 г., 09:42:00   1294   0

Росія почала новий етап тиску на Україну

Поновлення активних обстрілів на Донбасі свідчить про фактичне припинення сателітами РФ дії “всеосяжного перемир’я” і поновлення Росією тиску на Україну.


Про це в ефірі телеканалу “Україна 24” заявив військовий експерт Олег Жданов, коментуючи нові обстріли позицій української армії на Донбасі.


“Режиму тиші як такого вже не існує. Якщо ми відкриваємо вогонь у відповідь, щоб подавити вогневі точки противника, то про який режим тиші ми можемо вести розмову? Ми ні з ким не домовлялися про підтримання цього режиму тиші. “Та сторона” – хто вона? Хто взяв на себе зобов’язання, хто їх виконуватиме?”- заявив військовий експерт.


Рішення української сторони направляти ОБСЄ письмові ноти через такі обстріли Жданов вважає безперспективними. Він нагадав, що місія ОБСЄ на Донбасі “не впливає на ситуацію, а є тільки спостережною”.


“Активізація може бути пов’язана з тим, що очікування Російської Федерації закінчилося, і вони розпочинають новий етап тиску на Україну шляхом конфронтації на фронті для примушення нас виконати Мінські домовленості так, як вони їх трактують. Це єдина причина”, – заявив Жданов.

Полный текст материала с ФОТО и ВИДЕО читайте на нашем сайте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте