Бойовики продовжують блокувати роботу п’яти КПВВ, – ООС

16 января 2021 г., 16:48:00   1600   0

Бойовики продовжують блокувати роботу п’яти КПВВ, – ООС

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі проросійські бойовики продовжують блокувати роботу п’яти пунктів в’їзду-виїзду.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

“Російські збройні формування залишають заблокованими дорожні коридори навпроти контрольних пунктів в’їзду-виїзду “Щастя”, “Золоте”, “Гнутове”, “Майорське” та “Мар’їнка”, – повідомили у пресцентрі. 

Так, фактичний пропуск громадян здійснюється лише в контрольних пунктах в’їзду-виїзду “Станиця Луганська” – щоденно та “Новотроїцьке” – двічі на тиждень у понеділок та п’ятницю, коли окупанти розблоковують рух дорожнім коридором. У пресцентрі наголосили, що протягом тижня військовослужбовці Держприкордонслужби України оформили в КПВВ “Станиця Луганська” до тимчасово окупованого Луганська – 2615 осіб, на контрольовану територію – 2730 осіб. Через КПВВ “Новотроїцьке” – 119 громадян та 16 транспортних засобів прослідували в бік тимчасово окупованої Донеччини.

Водночас 63 особи та 12 транспортних засобів перетнули лінію розмежування у напрямку контрольованої території. Крім того, окупанти не допустили на тимчасово окуповану територію України 5 громадян, прикордонники забезпечили їх повернення на контрольовану територію. “Також, прикордонними нарядами в КПВВ у трьох випадках виявлено громадян, що слідували на контрольовану територію, по документах з ознаками часткової підробки.

У всіх випадках прикордонниками до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення”, – зазначили в штабі ООС.

Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте