Повернення Навального до Москви: у “Внуково” затримали Соболь та Котова

17 января 2021 г., 21:10:00   1035   0

Повернення Навального до Москви: у “Внуково” затримали Соболь та Котова

В аеропорту “Внуково”, куди має прибути російський опозиціонер Олексій Навальний, почалися затримання.

Серед затриманих активіст, який нещодавно вийшов на волю, Костянтин Котов та юристка Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Любов Соболь, передає УНН із посиланням на Telegram-канал Baza.

“В аеропорту „Внуково“ затримано Любов Соболь, Руслана Шаведдінова і Костянтина Котова, вони приїхали, щоб зустріти Навального”, — йдеться у повідомленні. 

Також Avtozak інформує про затримання кореспондента “Новой газеты” Влада Докшіна.

Поза тим, канал Mash пише, що у “Внуково” відбувається щось близьке до фантасмагорії. На тлі силовиків, щитів, журналістів — натовп маленьких дівчаток, які танцюють під пісні Бузової. Вона теж прилітає в цей аеропорт, але з Пітера.

У Москві посилено готуються до зустрічі російського опозиціонера Олексія Навального, який сьогодні має прибути до “Внуково” літаком з Німеччини.

Як повідомляє Telegram канал Avtozak, поліція відмовляється пропускати в аеропорт людей без квитка на літак.

Також в Росії почали затримувати журналістів і активістів, які прямували в Москву, для зустрічі Олексія Навального. Так, правоохоронні органи затримали головного редактора Telegram-каналу “Агіт Росія” Павла Іванкіна, кореспондента “Медіазони” Давида Френкеля і двох активістів Олексія Барича і Олександра Края.

Раніше повідомлялося, що 13 січня Олексій Навальний оголосив, що повернеться в Росію з Німеччини, де він проходив лікування після отруєння “Новачком”. За словами Навального, він прилетить 17 січня рейсом “Побєди”, який повинен приземлитися у Внуково.

Пізніше ФСВП заявила, що “зробить все дії по затриманню” Навального до рішення суду про заміну йому умовного терміну на реальний по справі “Ів Роше”. Відомство попросило призначити політику реальний термін 11 січня, заявивши, що він не виконує обов’язки умовно засудженого і ухиляється від контролю інспекції.

До того ж, прокуратура Москви попередила про відповідальність осіб, які закликають до участі в неузгодженій масовій акції в аеропорту “Внуково” 17 січня, куди з Німеччини повертається опозиціонер Олексій Навальний.

Охороняти безпеку під час прибуття російського опозиціонера в аеропорт “Внуково” буде, в цілому, 100 поліцейських.

Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте