Комісії з РФ на цьому тижні провели спецпідготовку бойовиків на Донбасі, – розвідка

22 января 2021 г., 15:18:00   922   0

Комісії з РФ на цьому тижні провели спецпідготовку бойовиків на Донбасі, – розвідка

На Донбасі командування збройних сил РФ посилює готовність до застосування оперативного угруповання окупаційних військ.

З 17 січня на тимчасово окупованих територіях працюють спеціальні комісії, під керівництвом яких проведено мобілізаційну та бойову підготовку. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України капітан Михайло Шаравара.

“За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування збройних сил РФ посилює контроль готовності до застосування з’єднань і частин оперативного угруповання російських окупаційних військ. З 17 січня на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях працюють комісії зі складу командувань, штабів ЗС РФ”, – заявив Шаравара.

Розвідка повідомляє, що під контролем зазначених комісій з 18 по 22 січня у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК, за єдиним планом оперативної та бойової підготовки ЗС РФ, проведено тиждень бойової та мобілізаційної готовності з приведенням окремих підрозділів у вищі ступені бойової готовності. Водночас продовжується ротація російських кадрових офіцерів на посадах командного складу оперативного угруповання російських окупаційних військ. На цьому тижні прийняв посаду новопризначений командир 1 армійського корпусу.

Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте