У Києві викрадач автомобіля тікав від патрульних по льоду Дніпра

25 января 2021 г., 22:44:00   1361   0

У Києві викрадач автомобіля тікав від патрульних по льоду Дніпра

Столичні патрульні затримали злодія, який покинув викрадене авто та намагався втекти через замерзлий Дніпро. Про це повідомляє патрульна поліція Києва.

Викрадач-невдаха порушив правила дорожнього руху на перехресті проспекту Юрія Гагаріна та вулиці Володимира Сосюри, що біля Дарницької площі.

Водій Lexus поїхав прямо зі смуги призначеної для повороту ліворуч. Інспектори подали порушнику сигнал про зупинку, але той натомість різко пришвидшив рух.

Почалося переслідування. Lexus рухався у напрямку Русанівської набережної, але на з’їзді водій не впорався з керуванням та наїхав на бордюр. Патрульні встигли сповістити про подію колег з правого берега і дуже вчасно — водій покинув авто та вдався навтьоки від інспекторів через замерзлий Дніпро.

Правоохоронці побігли за втікачем по льоду на правий берег, але там його вже очікували декілька екіпажів патрульних. На вулиці Набережно-Хрещатицькій чоловіка затримали. Як з’ясувалося, чоловік мав серйозну причину для втечі. Напередодні він викрав Lexus на вулиці Краківській: розбив скло та перепрограмував бортовий комп’ютер машини.

Далі автовикрадачем займуться слідчі Дніпровського управління поліції.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте