Політтехнолог пояснив, чи не стає Разумков самостійною політичною фігурою

02 февраля 2021 г., 12:35:00   875   0

Політтехнолог пояснив, чи не стає Разумков самостійною політичною фігурою

Сергій Гайдай переконаний,що пафосний ролик Разумков зняв тому, що люди навколо нього почали бачити у ньому майбутнього політика, однак це не так.


Про це політтехнолог та директор зі стратегічного планування агентства «Гайдай.Ком» розповів інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.


Коментуючи те, чи не є знятий спікером Ради ролик заявкою на самостійність, Сергій Гайдай зазначив, що можливо, однак попри переконання оточення Разумкова, йому, як політику, ще нічого сказати народові, а отже й подібні кроки наразі є недоречними.


«Поки що пану Разумкову ні як політику, ні як виборцю, громадянину сказати нічого. Весь ролик він мовчить. 30 секунд, щоб сказати, що Рада починає працювати. Це мене дивує. Як людина, яка знає, скільки коштує такий ролик, ну, він не дуже дорогий, але заради цього можна просто можна було написати: ми починаємо нову сесію Ради. І це було б нормально. Ролик, який знімали, використовуючи квадрокоптер, мене дивує. Людині сказати нічого. Тому у мене є тільки одна гіпотеза. Очевидно, що за останній час велика кількість радників, людей біля Разумкова кажуть йому наступне: дивись, рейтинг пана Зеленського падає, він, очевидно, втрачає довіру. І багато хто йому каже, що у тебе є політичне майбутнє, що, можливо, ти є його альтернатива і давай попробуємо в такому форматі такого політика самостійного», - пояснив він.


Політтехнолог наголосив, що пафосні ролики та світлини ще з жодної людини не зробили самостійної політичної фігури тим паче, якщо у ньому відсутній діалог з суспільством.


«Зазвичай як людина представляє собі такій формат в Україні? Причому хибно представляє. Треба повісити свою фотку на білборд і треба зняти з собою ролик, причому чім використати побільше пафосу. Але, з одного боку, я не бачу, щоб мені людина щось сказала, тому що достатньо було поставити перед собою смартфон, включити запис і сказати: “Шановні виборці, я як спікер ВР хочу сказати, що ми починаємо працювати. Перед нами стоять такі важливі завдання, можливо, ми їх вирішимо, як ви думаєте...” Тобто це був би діалог. А просто подивитися на пафосного хлопця в краватці, який вишагує і заходить у ВР… Знаєте, пафос треба вміти використовувати, інколи він дуже незрозумілий і недоречний. А гіпотеза така. Багато хто сказав: ну, ти ж стаєш самостійним політиком, давай тебе спробуємо у такому форматі. Іншої гіпотези у мене немає. А як дійсно робився такий ролик, це треба у нього спитати», - резюмував співрозмовник.

Полный текст материала с ФОТО и ВИДЕО читайте на нашем сайте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте