Київський суд втретє "повернув" українське громадянство злодію в законі "Кащєю"

09 февраля 2021 г., 22:36:00   742   0

Київський суд втретє "повернув

Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправним та скасував припис Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби в місті Києві та Київській області про скасування рішення 3-річної давнини щодо оформлення громадянства України за територіальним походження 46-річному Роману Когану, який раніше носив прізвище Кащаєв та відомий в статусі так званого злодія в законі на прізвисько "Кащєй"/"Рома Кривой"/"Рома Краснодарський". Відповідне рішення, оприлюднене 5 лютого 2021 року, ухвалила служитель Феміди Любов Маруліна.

Таким чином суддя повністю задовольнила адміністративний позов короля злочинного світу, якому "міграційники" закидають набуття громадянства України шляхом обману та внаслідок подання свідомо неправдивих відомостей.

Раніше на сторінках Dетектив-Info зазначалося, що невдовзі після екстрадиції на початку зими 2020 року Когана/Кащаєва з території Польщі вітчизняні правоохоронці двічі марно намагалися взяття його під варту в рамках різних кримінальних проваджень (детально про це в розслідуванні "Голка Кащєя").

Зрештою, після цих невдалих спроб 24 грудня 2020 року можновладці скасували рішення щодо надання достойнику паспорту громадянина України з тризубом.

Зокрема, вони наполягали - свідоцтво про народження, яке король злочинного світу долучив на підтвердження родинних зв’язків з Україною насправді ніколи не реєструвалося та не видавалося Митищинським управлінням РАЦС Головного управління РАЦС Московської області. Окрім цього, паспорт громадянина Держави Ізраїль, який "Кащєй" подавав разом із заявою для набуття громадянства України є таким, що видавався іншій особі та є викраденим на Землі Обетованній в травні 2015 року. Насамкінець, згідно висновків експерта Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України №СЕ-19/111-020/60594-ТР від 12 грудня 2020 року на момент прийняття рішення про набуття Коганом громадянства України він був особою з іншими персональними даними - громадянином РФ Романом Кащаєвим, який наразі перебуває в міжнародному розшуку.

З приводу их аргументів міграційників суддя Маруліна проголосила, що аведені міграційниками доводи здебільшого не є "належними та допустимими доказами". Вона проголосила - питання використання та виготовлення підробних документів регулюється нормами Кримінального кодексу України, а згідно Конституції особа вважається невинуватою у вчиненні злочину до набуття законної сили обвинувального вироку (який наразі стосовно витівок "Кащєя" відсутній). Та з посиланням на позицію Верховного суду, а також констатацію того, що лист від Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва Національної поліції України від 23 грудня 2020 року №ІР/1504/09/F03/34973/ FF10 /R2/1 "не може слугувати достатньою правовою підставою для скасування рішення про оформлення набуття громадянства України", дійшла висновку про передчасність прийнятого ДМСУ рішення щодо Когана. Та врешті-решт, ухвалила рішення про скасування вердикту щодо позбавлення "Кащєя" українського громадянства.

Раніше Dетектив-Info зазначав, що аналогічними вікторіями завершилися дві інші спроби вітчизняних міграційників позбавити Романа Когана/Кащаєва українського громадянства. З деталями та нюансами історії легалізації цього короля злочинного світу можна ознайомитися в відеосюжеті нашого проекту.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте