Обвинувачених у вбивстві пластичного хірурга в Києві киргизів судитимуть присяжні

10 февраля 2021 г., 22:22:00   897   0

Обвинувачених у вбивстві пластичного хірурга в Києві киргизів судитимуть присяжні

Голосіївський районний суд столиці призначив до розгляду судом присяжних кримінальну справу про вбивство 43-річного очільника клініки пластичної хірургії DMK Ukraine Андрія Сотника, якого ввечері 2 лютого 2020 року на вулиці Саксаганського в Солом’янському районі Києва впритул розстріляли з обріза.

Відповідне рішення ухвалила колегія служителів Феміди 3 лютого 2021 року.

Згідно із ним, судді продовжили строк дії запобіжних заходів у вигляді тримання для безпосереднього кілера та його спільника-співвітчизника - громадян Киргизстану Махаматіякуба Маматкодірова і Ермека Кудайназарова.

Раніше на сторінках Dетектив-Info зазначалося, що цим достойникам інкримінується вчинення умисного вбивства Андрія Сотника, вчиненого групою осіб на замовлення та з корисливих мотивів (п.п. 6, 11, 12 ч.2 ст.115 КК України), підробка документів (ст.358 КК України) та незаконний обіг зброї (ч.1 ст.263 КК України).

З матеріалів судового реєстру випливає, що відпочатку справу "киргизьких кілерів" скерували до Шевченківського районного суду Києва, однак тут не вдалося сформувати колегію для розгляду резонансного провадження. Після цього рішенням Київського апеляційного суду матеріали обвинувачення щодо Кудайназарова та Маматкодірова направили на розгляд до Голосіївського райсуду столиці.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте