Так кто следил за Наумовым?

16 февраля 2021 г., 22:22:00   1521   0

Так кто следил за Наумовым?

Пока Нескоромный тупо молчит, журналисты “Схем” продолжают троллить “конторских”. В частности, задают вопрос сотрудникам следственного управления, была ли по заявлению Наумова обнаружена за ним слежка?

Или все-таки, хитросделанный глава ВБ просто превентивно пытался оправдать какие-то свои не слишком благовидные встречи? Думаем, вне зависимости от деятельности Нескоромного, гнойный пузырь под названием “Наумов” рано или поздно взорвется. И утопит не только Баканова, но и Зеленского.

Ще пам’ятаєте гучну історію з нібито замовленням вбивства бригадного генерала від СБУ Андрія Наумова (герой нашого зі Схеми: корупція в деталях — RFERL,сюжету https://bit.ly/3mAiI00)? Не буду переказувати її від початку, але там багато разів звучить абревіатура СБУ.

Відтоді мене мучить одне питання. В матеріалах справи, які опинилися в мережі, йдеться про те, що за заявою самого Наумова ще в липні було розпочате кримінальне провадження по факту стеження за ним за “страшною” статтею КК 359 (ч.1) . В якості доказу там рапорт того ж Наумова. Це провадження зрештою об’єднали із вже осіннім провадженням щодо ймовірної підготовки замаху на його життя і відтоді дві справи розслідують разом.

Проте.

В тому величезному масиві даних просто немає жодного доказу стеження за генералом Наумовим. Хоча з моменту його рапорту минуло вже 9 місяців.

Тож відтоді, як розгорілася ця гучна історія, мені не давало спокою питання — чи вдалося спецслужбі, яка, виходить, розслідує сама себе (чому?!) за цей час дістати докази?

Аж раптом пощастило зустріти начальника слідчого управління ГСУ СБУ Анатолія Буліча в супроводі (наскільки я можу впізнати в шапці і масці) колишнього заступника начальника ГСУ Віталія Маякова. який нині консультує службу та комітет в ВР.

ord-ua.com

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте