Принц Гаррі розповів про те, як британська преса змусила його переїхати в США. ВІДЕО

26 февраля 2021 г., 21:29:00   880   0

Принц Гаррі розповів про те, як британська преса змусила його переїхати в США. ВІДЕО


Принц Гаррі дав перше велике інтерв'ю після того, як разом з Меган Маркл і їхнім сином Арчі переїхав жити до Каліфорнії.


Він з’явився в шоу свого друга, коміка Джеймса Кордена The Late Late Show і прокотився з ним по Лос-Анджелесу на двоповерховому автобусі, обговорюючи особисті теми і розповідаючи про свою сім'ю, інформує UAINFO.org з посиланням на НВ.


Під час бесіди герцог Сассекський заявив, що вирішив покинути Великобританію через важку обстановки і тиск, який чинила британська преса. Відповідаючи на питання Кордена про своє рішення відмовитися від виконання офіційних обов’язків членів королівської сім'ї Гаррі підкреслив, що "не втік, а лише відійшов в сторону".


"Обстановка була дуже важкою, це було помітно багатьом. Всі ми знаємо, якою буває британська преса. І це руйнувало моє психічне здоров’я. Я розумів, що це токсична атмосфера. Я зробив те, що зробив би на моєму місці будь-який чоловік і батько — забрав сім'ю. Але я завжди буду вносити якийсь внесок. Моє життя в служінні суспільству, і Меган приймає це", — сказав він.


 


У розмові Гаррі повідомив, що його півторарічний син Арчі вже починає розмовляти, а також зізнався, що його першим вимовленим словом було "крокодил". Він також розповів, який подарунок маленький Арчі отримав від своєї бабусі королеви Єлизавети II.


"Моя бабуся запитала нас, що Арчі хоче на Різдво, і Мег сказала, що вафельницю. Вона прислала нам вафельницю для Арчі, щоб готувати йому сніданки. Мег готує прекрасні вафлі, і син без розуму від них. Арчі буквально прокидається вранці і каже "вафля", — з посмішкою розповів Гаррі.


Нагадаємо, герцог і герцогиня Сассекські вперше повідомили про свій намір скласти королівські повноваження і стати фінансово незалежними в січні минулого року. Після переїзду в США вони не можуть займатися патронажем благодійних організацій в якості членів королівської сім'ї, а Гаррі також буде позбавлений почесних військових обов’язків.


Пара, яка чекає на другу дитину, і їх однорічний син Арчі зараз живуть в Каліфорнії.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте