"Вже готуєтеся на колінах полуницю збирати": на Львівщині директор ліцею розкритикувала одяг школярів

26 февраля 2021 г., 22:45:00   1596   0

"Вже готуєтеся на колінах полуницю збирати

У Соснівці Львівської області директор ліцею розкритикувала зовнішній вигляд старшокласників. Жінка погрожувала дітям не пустити їх на заняття в наступний раз.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Петро Дащук

"Прошу звернути вашу увагу, яке відношення директора школи Щербань Н.І до наших дітей !! Ось таке ставлення до дітей кожен день", – повідомив Петро.

На опублікованому запису можна почути, як директорка робить зауваження школярам. Також вона обурилася тим, що школярки одягають хустки, і заявила, що не буде пускати учнів в школу, якщо вони не змінять свій зовнішній вигляд.

"Чому в робочих штанях? Ну зрозуміло, дівки, вже готуєтеся на колінах полуницю збирати. Ну це взагалі! Як можна ходити в спортивних штанях та ще з діркою? Мені все одно, що ти впав, дірка ж є. Забирай речі і йди геть звідси. Завтра тебе і тебе в школу не пущу, просто покараю. Доведи себе до ладу, знайти нормальні штани, а не робочі", — сказала директор. 

 

В коментарях деякі українці відзначили, що директор школи має рацію і діти повинні ходити на уроки в належному зовнішньому вигляді:

Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте