Таїланд розпочинає вакцинацію від COVID-19

28 февраля 2021 г., 13:40:00   790   0

Таїланд розпочинає вакцинацію від COVID-19

У Таїланді розпочалася кампанія по щепленню COVID-19, в якій міністри кабінетів, представники охорони здоров’я та медичні працівники стали одними з перших у черзі на вакцинацію. Про це пише Reuters.

Перші дози вакцини, розробленої китайською компанією Sinovac Biotech, були отримані віце-прем’єр-міністром Анутіном Чарнвіракулом, який також є міністром охорони здоров’я, в тому числі в інфекційному інституті на околиці Бангкока.

“Я сподіваюся, що щеплення призведе до того, що люди будуть в безпеці від розповсюдження COVID-19, і це дозволить Таїланду якомога швидше повернутися до нормального стану”, – сказав Анутін.

Прем’єр-міністр Прают Чан-оча, якому 66 років, не зміг вакцинуватися, адже його вік виходить за рамки 18-59 років, придатних для отримання вакцини CoronaVac від SinoVac. Цього тижня Таїланд отримав перші 200 000 доз вакцини Sinovac з Китаю та 117,00 імпортних доз вакцини AstraZeneca. CoronaVac розподілено між 13 провінціями високого ризику, які з 28 лютого почнуть вакцинувати медичних працівників. Вакцина AstraZeneca буде готова до використання до другого тижня березня після проходження тестів контролю якості.

За даними Worldometers, у Таїланді зафіксували 25 881 випадків коронавірусу, 83 людини померли, 25 022 особи одужали.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте