SkyUp запускає прямий авіарейс з України в Сербію

05 марта 2021 г., 10:58:00   1572   0

SkyUp запускає прямий авіарейс з України в Сербію

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines запускає рейси з Києва до сербської столиці Белград. Перший рейс запланований на 30 березня.

Про це повідомляє пресслужба компанії в Facebook. Рейси будуть здійснюватися щовівторка і щоп’ятниці. Квитки вже з’явилися у продажу за акційною ціною від 837 гривень в одну сторону без багажу. Знижка діятиме до 14 березня включно. Відзначимо, на сьогодні, щоб потрапити в Сербію необхідно надати негативний ПЛР-тест на коронавірус.

Він повинен бути зроблений не пізніше, ніж за 48 годин до прильоту в країну. Нагадаємо, з 1 березня авіакомпанія SkyUp Airlines виконує авіарейси з Києва, Запоріжжя, Львова, Одеси і Харкова в Тбілісі і Батумі. Крім того, раніше SkyUp Airlines анонсував запуск авіарейсів з Києва на Мальту. Перший рейс запланований на 29 травня. Також 29 березня SkyUp запускає новий авіарейс з Києва до Берліна.

Рейси будуть здійснюватися в новий аеропорт Берлін-Бранденбург імені Віллі Брандта. Додамо, що компанія анонсувала авіарейси з Києва та Львова в Італії. Рейси заплановані на кінець травня.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте