Експерт пояснив, чому медицина України на рівні середньовіччя

05 марта 2021 г., 11:35:00   1021   0

Експерт пояснив, чому медицина України на рівні середньовіччя

Борис Кушнірук переконаний, що якщо влада знову введе локдаун, то малий і середній бізнес важко буде врятувати і пояснив чому.


Про це економічний експерт розповів інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.


Коментуючи заяву Дениса Шмигаля про те, що в Україні вже офіційно почалась третя хвиля коронавірусу, і, можливо, доведеться застосовувати локдаун, Кушнірук зазначив, що це робити нелогічно і недоцільно через економічні нюанси.


«Я сумніваюсь, що він буде. Це не дуже логічно його робити, хоча діям нашої влади важко дивуватися. Економіка-то виживе, але ще більше бізнесів вимушені будуть закритися. Ще гірше буде їх відновлення, при тому що можливості для відновлення економіки є, завдяки зовнішнім факторам. Не тому, що вони щось добре роблять, а просто за рахунок цін на сировинну продукцію на зовнішніх ринках. Зростання на металургійну і зернову продукцію доволі позитивне для економіки. Виходячи з цього можливості для відновлення економіки є, але, безперечно, для малого бізнесу ці кроки по локдауну будуть мати вкрай негативний ефект», - пояснив він.


Експерт у питаннях економіки також розповів, за яким принципом влада визначає хвилі коронавірусу і на якому рівні зараз, у час пандемії, працює медицина.


«На мій погляд, вони некоректно ведуть облік. Наприклад, тести. Це провали з самого початку. Людям часто доводиться робити їх за власний рахунок. Для когось це чималі гроші, тому вони відмовляються. Ми не знаємо реальної картини про кількість людей, які перехворіли, ми абсолютно не маємо уяви про те, скільки їх хворіє, тому що не всі звертаються до лікарів щодо того, щоб зробити тест на коронавірус, а просто вдома хворіють і все. Безперечно, це вірус, який вбиває, але у нас все відбувається на рівні середньовіччя: як Бог пошле, так і буде. Хтось виживе, хтось не виживе», - резюмував співрозмовник.

Полный текст материала с ФОТО и ВИДЕО читайте на нашем сайте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте