У Блінкена є “достовірна інформація” про те, що Коломойський був замішаний у корупції, – Держдеп США

06 марта 2021 г., 13:51:00   1088   0

У Блінкена є “достовірна інформація” про те, що Коломойський був замішаний у корупції, – Держдеп США

У держсекретаря США Ентоні Блінкена є “достовірна інформація” про те, що Ігор Коломойський був замішаний в значній корупції, перебуваючи на посаді голови ОДА в 2014-2015 роках.

Про це заявив на брифінгу в п’ятницю представник Держдепартаменту Нед Прайс, передає УНН.

“У держсекретаря є достовірна інформація про те, що Коломойський був замішаний в значній корупції, будучи губернатором. Ця корупція підірвала верховенство закону і віру українського суспільства в демократичні інститути свого уряду і суспільні процеси. Ця достовірна інформація збирається з різних джерел”, – запевнили в Держдепі. 

Прайс зазначив також, що численні ЗМІ широко висвітлювали корупційну діяльність Коломойського, і це “також стало предметом розслідувань з боку уряду України”.

Представник Держдепу зазначив, що рішення про внесення до санкційного списку грунтується не тільки на діях олігарха на посаді голови ОДА, а й на “нинішніх триваючих зусиллях Коломойського з підриву демократичних процесів та інститутів, які представляють серйозну загрозу для майбутнього України”.

“Сьогоднішні дії є сильним сигналом того, що Сполучені Штати підтримують всіх українців, робота яких сприяє просуванню реформ. Ми сповнені рішучості допомогти Україні досягти майбутнього, якого так багато українців вимагали шість років тому на Майдані”, – заявив Прайс на брифінгу 5 березня.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте