Верещук може стати новим Міністром оборони України

11 марта 2021 г., 13:46:00   2702   0

Верещук може стати новим Міністром оборони України

Президент України відповідно до статті 114 Конституції України готує подання у Верховну Раду України аби призначити народну депутатку України Ірину Верещук на посаду Міністра оборони України.

Про це повідомив на своїй сторінці у ФБ Rostyslav Demchuk.

«Як стало відомо, президент України відповідно до статті 114 Конституції України готує подання у Верховну Раду України аби призначити народну депутатку України Ірину Верещук на посаду Міністра Оборони України.

Ірина Верещук нестерпна до будь-якої критики. Коли критикують – переходить на скандал і особистості. Зовсім не розуміється у справах НАТО і євроатлантичних інтеграційних процесах. Виступала проти вступу України в НАТО. Водночас пані Верещук Подавала петицію у Європейський парламент аби містечко Раву-Руську одноосібно, окремо від України було прийнято у Європейський Союз. І це вона робила на повному серйозі. Це говорить про дрімучу некомпетентність Ірини Верещук і у європейських інтеграційних процесах та механізмах, а також елементарне незнання міжнародних відносин.

Разом з тим ви самі бачили, як пані Верещук з гуркотом провалилась на виборах у мери Києва. Її комічний образ: жовтий дощовик з зеленою парасолею і як вона “літала” підчеплена мотузком до крана ще й досі викликає сміх і думки, що у пані Ірини не всі вдома. А її майстер-клас щодо редагування Tik-tok – чітка ілюстрація її неадекватності. Крім того, жителі Рави-Руської, якої Ірина Верещук була мером, висловлюються дуже негативно і критично щодо її діяльності на цій посаді: крала, обманювала, займалась шахрайством і довела місто до його повного занепаду. А її негативні висловлювання на адресу Степана Бандери вже давно мали б поставити масний хрест на політичній кар’єрі пані Верещук.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте