Нардеп пояснила, чому ТКГ - це зібрання клоунів

17 марта 2021 г., 12:35:00   805   0

Нардеп пояснила, чому ТКГ - це зібрання клоунів

Іванна Клімпуш-Цинцадзе переконана, що ТКГ не виконує покладених на неї обов’язків, а займається перфомансом.


Про це народний депутат від партії «Європейська солідарність» розповіла інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.


Коментуючи скандал зі спікером Арестовичем, який дозволив собі нецензурну лайку у соцмережі, Клімпуш-Цинцадзе зазначила, що до роботи та деяких членів ТКГ є чимало запитань щодо їхньої роботи та офіційних заяв.


«Занадто багато скандалів протягом всього цього часу у контактної групи, починаючи з того, як пан Єрмак вирішив взяти на себе відповідальність і підписати меморандум, який дозволяв прямі перемовини між Україною і фактично маріонетками Кремля, і переводив тоді, по суті, Росію в статус спостерігача, що неприпустимо. Потім у нас там був такий дідусь Фокін, який теж демонстрував некомпетентність або вже просто, на жаль, через свій вік не міг висловлювати реальну позицію країни, або ретранслював позицію Банкової і таким чином перевіряв, як на таке будуть реагувати українці. Пан Кравчук теж, як флюгер, змінює свою позицію в рамках цієї ж ТКГ. Пан Арестович займається якимись постійними перформансними акціями, які не мають нічого спільного з реальними змістовними і дуже непростими перемовинами. Тому, як на мене, це таке клоунське зібрання, яке, на жаль, не виконує тої функції, яка потрібна для того, щоб ми добивалися, принаймні, зрушення в гуманітарній сфері для того, щоб повернути частину наших заручників», - пояснила вона.


Також народна обраниця пояснила, чому їй сумно спостерігати за роботою прес-секретаря Юлії Мендель та висловила сумніви у дієвості телеканалу «Дом».


«Коли пані Юлія свої думки висловлює на Твіттері чи ще десь, то стає сумно за рівень дискусії та рівень думок, які виникають в голові прес-секретаря. Я взагалі вважаю, що це не є функція керівника комунікацій президента — вести свою телевізійну програму. Я думаю, що у неї не мало б бути на це часу. І я, в принципі, вважаю, що вся ця історія з телеканалом “Дом” це взагалі сумнівна історія використання державних коштів і одночасно недопомога кримському каналу АТР, який весь цей час вів мовлення в окупованому Криму, і на сьогодні практично вже не має такої можливості», - сказала співрозмовниця.

Полный текст материала с ФОТО и ВИДЕО читайте на нашем сайте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте