ОБСЄ зафіксувала скупчення військової техніки окупантів поблизу тимчасово окупованого Луганська

24 марта 2021 г., 20:48:00   998   0

ОБСЄ зафіксувала скупчення військової техніки окупантів поблизу тимчасово окупованого Луганська

Безпілотник ОБСЄ зафіксував скупчення військової техніки бойовиків поблизу тимчасово окупованого Луганська.

Про це повідомляє Операція об’єднаних сил.

“БПЛА ОБСЄ зафіксував на аеродромі в місті Переможне, велике скупчення військової техніки окупантів, яка знаходилася з порушенням лінії розведення, а саме: 7 установок реактивної системи БМ-21 “Град”, 8 самохідних гаубиць 2С1 “Гвоздика” та 2С3 “Акація”, 6 причіпних гаубиць 2А65 “Мста-Б” а також 6 штук Д-30 “Жаба”” – сказано у повідомленні.

У відомстві додають, що загалом 20 танків знаходилися в забороненій зоні. 13 на аеродромі в місті Переможне, 5 – поблизу селища Хрустальне та 2 – біля Георгіївки.

“Таке скупчення військової техніки свідчить про наміри та надалі здійснювати провокації уздовж лінії розмежування” – сказано у повідомленні.

Також додається, що Місія ОБСЄ стикається з обмеженнями в роботі. На блок-посту біля Ізвариного, найманець РФ наказав патрулю Місії залишити цей район. А під час планових польотів безпілотників по ним іноді відкривають вогонь або перехоплюють за допомогою глушіння.

За даними штабу ООС, БПЛА місії зазнавали перешкод глушінням і під час роботи поблизу населених пунктів Веселе, Лебединське, Золоте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте