Огляд блогосфери від UAINFO. 24 березня 2021

24 марта 2021 г., 21:00:00   1145   0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 24 березня.


СБУ провела обшук в агента НАБУ Шевченка: його підозрюють у створенні незаконних збройних формувань. ФОТО



СБУ підозрює агента НАБУ Євгена Шевченка в створенні незаконних збройних формувань.


Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив сам агент НАБУ Євген Шевченко, передає UAINFO.org.


"А ось і власники того шматка дроту приїхали – шановна Служба безпеки України шукає в мене вдома російські контрабандні товари військового призначення та звинувачує в створенні незаконних збройних формувань. А як проходить ваш ранок?" – розповів він.


"Обшук завершився – нічого незаконного не знайшли, нічого не вилучили. Суд щодо запобіжного заходу, напевно, буде завтра - побачимось", – додав пізніше Шевченко.


Завдання влади – підтримати середній бізнес в умовах локдауну, але такий захист йому навряд чи "світить", – політичний експерт 



Центральна влада зобов’язана знайти компенсаторні механізми для надання підтримки малому та середньому бізнесу в Україні в умовах посилення карантинних обмежень, при цьому категорично неприпустимо перекладати таку відповідальність на місцеві бюджети.  


Про це під час пресконференції сказала політичний експерт Олександра Решмедилова, передає кореспондент UAINFO.org.


"Якщо протягом березня не буде внесено корективи до Державного бюджету-2021 відповідно до викликів, пов’язаних із впровадженням карантинних обмежень – це значить, що бюджетний процес іде із порушеннями, а малий і середній бізнес не отримають належної підтримки", – сказала вона.  


Дмитрий Раимов: Есть пять действий, которые помогут побороть ковид. Первое – полный локдаун до середины мая!



"Есть ряд действий, которые необходимо сейчас предпринять, чтобы побороть ковид. Первое – полный локдаун до середины мая, чтоб остановить рост заболевания. Деньги, социальная помощь – оставлю это ребятам, которые знают финансовый сектор. Уголовная ответственность за работу в запрет: нельзя работать, а ты прячешься? Месяц сиди, штрафы плати", - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет политтехнолог Дмитрий Раимов, информирует UAINFO.org.  


"Второе – мобилизовать армию и гвардию для помощи больницам, контроля карантина. Они давали присягу. И контроль на улицах от них необходим. Комендантский час.


Третье – бесплатно раздать 80 млн масок всем гражданам. По две минимум на человека.


Військовослужбиця ЗСУ померла після вакцинації Covishield: причини смерті з'ясовуються. ФОТО


Фото: "Страна" Загибла Ірина Нарожна (ліворуч)


В Одеській області померла жінка, яка 21 березня отримала щеплення від коронавірусу індійським препаратом від коронавірусу Covishield.


Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ.


Повідомляється, що вчора (23 березня) військовослужбовиця втратила свідомість поза військовою частиною та позаслужбовий час. Медики, які прибули на місце події, і військові проводили реанімаційні заходи, але вони не дали результату і жінка померла.


За словами начальника медслужби військової частини, вранці 23.03 військова не мала ніяких скарг. Призначена судово-медична експертиза, її результати будуть повідомлені пізніше. У загиблої з анамнезу була гіпертонічна хвороба.


"Наратив, нав’язаний РФ": Данілов закликав відмовитися від терміну "Донбас". ВІДЕО



Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов закликав не називати території Донецької та Луганської областей "Донбасом", оскільки цей термін нав’язаний Росією.


Про це він повідомив у межах форуму громадянськоі? мережі ОПОРА.


За його словами, терміну "Донбас" не існує в жодному нормативно-правовому документі України.


"Словосполучення "Донбас", про який йдеться, не існує, не фігурує в жодному офіційному документі, це визначення, яке нав`язує нам Російська Федерація", — сказав Данілов. 


Секретар РНБО нагадав, що такі вислови, як "народ Донбасу", "вибір Донбасу", "Донбас не поставлять на коліна", активно просуваються російською пропагандою.


Одіозний нардеп Ківа планує стати кандидатом наук з держуправління



Народний депутат України від партії "ОПЗЖ" Ілля Ківа збирається захистити наукову дисертацію і стати кандидатом наук із державного управління.


Про це повідомляється на сайті Міносвіти, інформує UAINFO.org.


У Міністерстві освіти та науки опублікували документ про захист дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата наук, у списку претендентів знаходиться і нардеп Ілля Ківа.


Тема наукової роботи звучить так: "Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)". Народний обранець захищатиме свою роботу в Інституті підготовки кадрів державної служби зайнятості України Міністерства соцполітики України.


Лукашенко хочет устроить теракт, чтобы ввести режим чрезвычайного положения – екссиловики



Комитет государственной безопасности Беларуси намерен устроить теракт в одном из зданий органов внутренних дел на День Воли 25 марта, обвинив в нем противников режима самопровозглашенного президента Александра Лукашенко.


Итогом данной операции должно стать введение в стране чрезвычайного положения, со ссылкой на источники в силовых структурах сообщило объединение экс-силовиков Беларуси BYPOL в Telegram, информирует UAINFO.org со ссылкой на Gazeta.ua


Экс-силовики подчеркнули, что полностью доверяют своим источникам. По их мнению, достоверность данной информации также подтверждается последними шагами режима: заявлением о готовности вести войну внутри страны, запросом МВД к министру обороны о привлечении военных к охране общественного порядка 25 марта и недавние обвинения Лукашенко в адрес сторонников национального бело-красно-белого флага.  


The Telegraph: В Украине счастье стоит дешевле, чем в других странах Европы



Весной 1964 года группа Beatles в своей песне объяснила, что за деньги любовь не купишь. Но можно ли купить разумный уровень счастья? И если да, то сколько это будет стоить?


Как пишет The Telegraph ответы на эти вопросы попытались дать авторы исследования, опубликованного на Expensivity.com, информирует UAINFO.org со ссылкой на УНИАН.


Точнее, целью было выяснить цену удовлетворительной жизни и как она меняется в зависимости от того, где человек живет. Конечно, некоторые выводы исследования не вызывают удивления. Например, вполне очевидно, что чем более развита страна, тем больше нужно для комфортного существования в ней. Впрочем, некоторые результаты все же интригуют.


Исследование объединяет данные о силе национальных валют, рассчитанной на основе "паритета покупательной способности", со стоимостью жизни в разных странах. Таким образом, был составлен рейтинг стран по "стоимости счастья".


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
18 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте