Замглави Дніпропетровської облради каже, що в Україні війни немає

20 апреля 2021 г., 01:28:00   993   0

Замглави Дніпропетровської облради каже, що в Україні війни немає

Перший заступник голови Дніпропетровської обласної ради, голова депутатської фракції політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» у Дніпропетровській облраді Гуфман Геннадій Леонідович на прес-конференції зазначив, що не йде в Україні війна.

Про це він сказав 16 квітня 2021 р. на прес-конференції, присвяченій марафону «Толока пам’яти» (1941-1945).

На питання головної редакторки інтернет-газети 056.ua Катерини Охотник, чи приділяє політик увагу також пам’яті війни, яка зараз йде в Україні, Геннадій Гуфман відповів: «Ну, давайте почнемо з того, що сьогодні, слава Богу, в Україні не йде війна. Перше. Так? Друге – ми з вами сьогодні розмовляємо про конкретний захід, присвячений подіям 1941-1945 років, і пам’ятникам, які цьому присвячені. Якщо ми сьогодні будемо казати, чи усі пам’ятники заслуговують того, щоб бути збереженими. Напевно так.

Тому що будь-яка пам’ять, будь-яка історична пам’ять, вона важлива. Вона важлива для нас – для людей, які тут живуть і люблять цю країну, цінують її. Напевно, так». Потім головна редакторка інформагентства «Новий міст» Наталія Завгородня запитала, чи є ще питання стосовно теми прес-конференції.

Після цього політик знов звернувся до Катерини Охотник: «Насправді, я не буду вам задавати зустрічне питання. «Де йде війна?», «З ким йде війна?», «Хто її оголосив?». Нагадаємо, на початку квітня 2021 р. Геннадій Гуфман продав частину свого бомбосховища.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте