Венедіктова розповіла, чи відкриють кримінальне провадження щодо Медведчука

23 апреля 2021 г., 09:21:00   1150   0

Венедіктова розповіла, чи відкриють кримінальне провадження щодо Медведчука<br><br>  У справі Віктора Медведчука триває слідство / фото УНІАН, Володимир Струмковський


Генеральний прокурор Ірина Венедіктова розповіла, чи буде кримінальне провадження щодо нардепа Віктора Медведчука.


Про це вона повідомила в ефірі ток-шоу "Право на владу", інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.


Також вона зазначила, що з Віктором Медведчуком будуть працювати найкращі адвокатські компанії, і це треба приймати до уваги.


Венедіктова відповіла на питання, чи реально притягнути Медведчука по кейсу незаконного переміщення нафтопродуктів через кордон поза митним кордоном, а не за сприяння анексії Криму. Вона зазначила, що "бачить перспективу в справі".


"Слідство триває - і воно так само злагоджене і системне. Коли ми вийдемо на процесуальний документ, підписаний генеральним прокурором Венедиктовою? Дату я вам назвати не можу. Але ця робота ведеться. Кропітка робота, тому що все не так просто. Навіть правильне документування і процесуальне оформлення всього того, що потім буде представлено в суді, всього того, із чим буде ознайомлюватися сторона захисту, має бути бездоганно. Тому що будуть працювати на цих людей найкращі адвокатські компанії - і ми з вами це прекрасно розуміємо", - пояснила вона.


Читайте також: СБУ провела нові обшуки у членів "Українського вибору" Медведчука. ФОТО


 


Читайте також: Медведчука зобов'язали виплатити майже 140 тисяч гривень компенсації за суд щодо книги про Стуса


Нагадаємо, 2 лютого президент ввів у дію рішення РНБО про застосування санкцій до народного депутата від партії "Опозиційна платформа - за життя" Козака і 8 компаній, які є засновниками телеканалів "112 Україна", "ZIK" і "NewsOne". Мовлення цих телеканалів припинено в цифровому мультиплексі і кабельних мережах в ніч проти 3 лютого. 


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте