Верховна Рада розгляне закон Зеленського про олігархів наприкінці червня

09 июня 2021 г., 15:40:00   1047   0

Верховна Рада розгляне закон Зеленського про олігархів наприкінці червня


Верховна Рада розгляне законопроект президента Володимира Зеленського про олігархів наприкінці тижня. У першому читанні документ планують ухвалити вже до кінця поточної сесії, яка завершується у середині липня.


Про це у коментарі РБК-Україна повідомила заступник глави фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук, інформує UAINFO.org


"У першому читанні ми розраховуємо розглянути цей законопроект уже на пленарному тижні, який з 29 червня розпочнеться. У першому читанні ми проголосуємо, ще на літній сесії, ми собі такий ставимо дедлайн", - сказала нардеп.


Читайте також: Реестр олигархов – это как символическое гетто. И не случайно Коломойский пошутил, что нашьет себе на пиджак звезду "Олигарх" – политолог 


За її словами, у другому читанні документ можуть схвалити вже восени.


"Восени ми розраховуємо, що знайде Верховна рада у собі сили і відповідальність проголосувати у другому читанні. І він не буде заспамлений тисячами правок. Відповідно закон набере чинності у 2022 році", - підкреслила парламентар.


Читайте також: Петр Алексеевич правильно понял, что он один из главных претендентов на попадание в Реестр олигархов – Фесенко


Нагадаємо, замглави комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла розповіла, що комітет може розглянути законопроект №5599 президента Володимира Зеленського про олігархів наступного тижня.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте