"Здохнеш, як паскудна собака", – власник "БРСМ-нафта" Біба пригрозив розправою журналісту "1+1"

10 июня 2021 г., 20:44:00   1518   0

Власник мережі заправок «БРСМ-нафта» Андрій Біба


В медіагрупі "1+1" зазначають, що повідомлення з погрозами та образами надходили на особистий телефон ведучого


Власник "БРСМ-нафта" Андрій Біба погрожує ведучому програми "Гроші" на телеканалі "2+2" Олександру Преподобному фізичною розправою після виходу критичного сюжету про нього та його компанію. Про це повідомляє "Детектор медіа" з посиланням на медіагрупу "1+1", інформує UAINFO.org.


Андрій Біба надіслав погрози фізичної розправи ведучому програми "Гроші" на телеканалі "2+2" Олександру Преподобному. Це сталося після сюжету "Як деякі українські олігархи розбагатіли на смертях українців і підробленому паливі для ваших авто", в якому фігурує Біба.


"Ти живеш як гнида продажна, здохнеш як паскудна собака, дивуюся твоїй безтурботності", – пише Біба в повідомленні до Преподобного.


Читайте також: Кабмин разрешил АЗС повысить цены


В медіагрупі "1+1" зазначають, що повідомлення з погрозами та образами надходили на особистий телефон ведучого одразу після трансляції програми.


"Компанія переймається за здоров’я та життя співробітника, а також його близьких, і сприймає погрози від фігуранта сюжету як цілком реальні. Наразі компанія робить все можливе для гарантування безпеки Олександра, проте ми сподіваємось на швидке вирішення ситуації з боку правоохоронних органів і просимо прийняти та розглянути заяву про кримінальне правопорушення", – йдеться в заяві медіагрупи.


Читайте також: У Харкові чоловік кинув гранату у групу людей. П'ятеро постраждалих, серед них – підлітки. ФОТО


FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте