"Його всі бояться": чому друзі не захистили дівчинку, яку жорстоко побив юнак у Харкові

13 июня 2021 г., 14:52:00   1481   0

"Його всі бояться

В одному з дворів Харкова 11 червня юнак жорстоко відгамселив свою подругу. За дійством спостерігали їхні друзі, але ніхто з них не наважився заступитися за дівчину.

Як пояснила в ексклюзивному коментарі 24 каналу мати постраждалої, ніхто не захистив її дитину, бо його всі боялися. 

На оприлюднених кадрах з місця події видно, як юнак раптово налітає на 14-річну дівчинку. Вона намагається закритися руками обличчя і сідає на землю. Попри це, удари нелюда ставали все жорстокішими – він декілька разів бив її руками та ногами у живіт, груди та лице.

Менше, ніж за метр від них сиділи спільні друзі, які просто дивилися на все, що відбувається. Єдиний, кому було не байдуже на страждання дитини, це – маленька собака, яка лаяла на кривдника.

Чому так сталося

Мати постраждалої Любов Терещенко підтвердила, що неповнолітні на відео дійсно є друзями її дитини. Однак, як пояснила мати дівчинки, вони не встали на її захист, бо боялися юнака.

Жінка розповіла, що дізналася про інцидент з відео у соцмережах. Вона вже написала заяву в поліцію на кривдника, тож тепер справу розслідуватимуть слідчі поліції, прокурор і суд.

Раніше заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко наголосив, що хлопцю "доведеться відповісти й перед законом та отримати судимість".

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте