СБУ затримала стратегічний вантаж, що переправлявся з Росії до бойовиків

02 июля 2015 г., 16:38:00   1370   0

СБУ затримала стратегічний вантаж, що переправлявся з Росії до бойовиків

Українська спецслужба позбавила терористів очікуваного “допінгу” – більше тисячі літрів алкогольних напоїв.

Служба безпеки України спільно з прикордонниками затримала вантажівку з алкоголем на блокпості поблизу селища Березове Мар′їнського району Донецької області. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Водій та експедитор намагалися ввезти до Докучаєвська, який непідконтрольний українській владі, майже тисячу літрів підакцизних товарів виробництва Російської Федерації: горілка “Русский графин”, пиво “Ипатовское” та слабоалкогольні напої. Працівниками фіскальної служби встановлено, що українські акцизні марки на продукції мають ознаки підробки. Також співробітники СБУ спільно з ДФС та ДПС викрили ще один канал незаконного переміщення продуктів харчування на непідконтрольну Україні територію. На одному з заводів, що розташований в Кураховому Донецької області, виявлено шість машин, завантажених м’ясом курки, цукром та іншими продуктами.

Встановлено, що автівки та вантаж належать донецькій фірмі, на адресу якої й планувалося доставити продукти харчування. Проводяться першочергові дослідчі дії.

Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте