Солістка гурту KAZKA заявила, що вона квір

12 июля 2021 г., 13:01:00   1446   0

Солістка гурту KAZKA заявила, що вона квір


Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька зробила відверте зізнання щодо своєї сексуальної орієнтації.


Так, виконавиця вважає себе квіром – людиною, яка не відповідає традиційній сексуальній та гендерній ідентичності. Про це артистка повідомила у програмі "Світське життя", інформує UAINFO.org.


"Я відношуся до тих людей, які підтримують прайди та усі меншинства та квір-людей. Я сама себе вважаю квіром. Взагалі, квір-люди – люди, які трішки нестандартні в усіх обсягах нашої культури. Тому, це така тендітна частина нашого суспільства, яку треба берегти і за яку треба стояти та битися, якщо треба", – повідомила зірка.


Читайте також: Melovin совершил каминг-аут на Atlas Weekend и поцеловал мужчину 



"Звичайно, я знала про це, його бісексуальність, і я знала, що він зробить такий крок. Я пам’ятаю, він думав, як це зробити. І саме без слів, як ми усі бачили. Я знаю, що багато людей все життя не можуть розповісти батькам, нікому. MELOVIN – дуже сміливий чоловік. Чи більше таких сміливих людей, тим швидше ми покажемо, що це нормально", – розповіла Заріцька.


Співачка додала, що зізнаватися у нетрадиційній орієнтації – справа кожного, втім, вона за те, щоб зірки були щирими зі своїми фанатами.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте