WhatsApp після нових спірних правил в Індії заблокував два мільйони акаунтів

16 июля 2021 г., 20:37:00   984   0

WhatsApp після нових спірних правил в Індії заблокував два мільйони акаунтів

WhatsApp заявив, що заблокував понад два мільйони облікових записів в Індії в травні і червні за порушення правил.

Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

Служба WhatsApp повідомила, що 95% цих користувачів були заблоковані за порушення обмежень на кількість разів, коли повідомлення можуть бути переадресовані в Індії.

Заяви були зроблені WhatsApp в своєму першому щомісячному звіті про відповідність спірним новим ІТ-правилам Індії. Індія – найбільший ринок WhatsApp з близько 400 мільйонами користувачів.

Служба обміну повідомленнями, що належить Facebook, заявила, що її “головна мета” – запобігти масовій розсилці шкідливих або небажаних повідомлень обліковими записами в Індії.

Повідомляється, що за допомогою передової технології машинного навчання WhatsApp щомісяця блокує близько восьми мільйонів облікових записів по всьому світу.

В одній тільки Індії в період з 15 травня по 15 червня були заблоковані два мільйони облікових записів, які відправляють “високий і ненормальний обсяг повідомлень”.

Додаток, що належить Facebook, часто виявляється в центрі обговорення поширення дезінформації та фейкових новин в Індії.

Повідомлення і відео, поширювані масово, у минулому провокували масове насильство в Індії, навіть приводячи до загибелі людей.

Компанія заявила, що крім реагування на скарги користувачів і вжиття заходів щодо них через канал розгляду скарг WhatsApp, розгорнула власні інструменти для запобігання зловживанням на платформі.

Керівні принципи, оголошені в Індії в лютому і які набули чинності в травні, спрямовані на регулювання контенту в соціальних мережах і на потокових платформах і викликають серйозну заклопотаність з приводу свободи слова та конфіденційності користувачів.

Критики кажуть, що вони наділяють уряд і правоохоронні органи повноваженнями видаляти широкий спектр контенту в Інтернеті.

Окрім WhatsApp, платформа мікроблогів Twitter, веб-сайт Google і гігант соціальних мереж Facebook вже опублікували свої звіти.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте