У порту Роттердама знайшли понад 1500 кг кокаїну в контейнерах з ананасами і бананами

17 июля 2021 г., 23:04:00   1181   0

У порту Роттердама знайшли понад 1500 кг кокаїну в контейнерах з ананасами і бананами

У порту Роттердама виявили понад 1500 кг кокаїну загальною вартістю 115 мільйонів євро в контейнерах з ананасами і бананами.

Про це повідомляє УНН з посиланням на NOS.

“Другий раз на цьому тижні в порту Роттердама була перехоплена велика партія кокаїну. Сьогодні вдень митниця виявила 1543 кілограми кокаїну загальною вартістю 115 мільйонів євро, розподілених по двох лотах”, – говориться в повідомленні.

Повідомляється, що найбільша партія кокаїну була захована в контейнері з ананасами і прямувала з Коста-Ріки в компанію в Німеччині. В іншому контейнері, завантаженому бананами з Еквадору, митниця виявила другу партію кокаїну.

“У прокуратурі вважають, що компанії, для яких призначалася вантаж, не мають ніякого відношення до контрабанди наркотиків”, – наголошується в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що минулої ночі було перехоплено більше 3000 кг кокаїну, захованого між банановим пюре.
Також сьогодні було оголошено, що в останні місяці дванадцять співробітників роттердамській контейнерної компанії були заарештовані за звинуваченням у співпраці в контрабанді кокаїну.

Так, за весь 2020 рік у порту Роттердама в контейнерах було виявлено понад 40 тисяч кілограмів кокаїну, що приблизно на 7 тисяч більше, ніж в 2019 році.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте