Прикордонники на Закарпатті затримали три групи нелегалів з Алжиру

17 июля 2021 г., 23:01:00   1511   0

Прикордонники на Закарпатті затримали три групи нелегалів з Алжиру

Прикордонники в ніч на 17 липня затримали в Закарпатській області третю групу нелегалів з Алжиру. За попередню добу було припинено ще дві спроби мігрантів перетнути кордон України.

Про це повідомляє пресцентр Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Зазначається, що дізнавшись про можливу спробу порушення кордону нелегальними мігрантами прикордонники організували засідку. У ніч на 17 липня один з нарядів на околиці села Кам’яниця Ужгородського району зупинив легковий автомобіль служби таксі, яким керував 20-річний житель Закарпатської області.

В автомобілі знаходилися троє іноземців. Один з них мав при собі паспорт громадянина Алжиру, двоє не мали документів, проте також назвалися алжирцями.

Порушників доставили в прикордонний підрозділ. Вирішується питання про їх притягнення до відповідальності за спробу незаконного перетину кордону, а водія – за незаконне перевезення іноземців.

У ДПСУ зазначили, що за попередню добу в рамках операції “Карпати” в Закарпатській області затримали дві групи нелегалів з Алжиру. Вони притягнуті до адміністративної відповідальності. Кожен з них повинен заплатити штраф у розмірі 5,1 тисячі гривень.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте