У “Слузі народу” розповіли деталі відставок у вересні: Шмигалем задоволені, підуть деякі міністри, Разумков залишиться

05 сентября 2021 г., 22:55:00   1123   0

У “Слузі народу” розповіли деталі відставок у вересні: Шмигалем задоволені, підуть деякі міністри, Разумков залишиться

У вівторок, 7 вересня, стартує 6 сесія Верховної Ради 9 скликання. Депутатам належить прийняти бюджет на наступний рік, а також проголосувати в другому читанні за низку важливих законопроектів. Але головною інтригою нового політичного сезону стануть кадрові ротації.

А саме, чи відбудеться повна відставка Кабміну або кілька міністрів позбудуться своїх позицій. Також чи відбудеться остаточний розрив між президентом і спікером ВР Дмитром Разумковим, якого в ЗМІ відправляють у відставку вже кілька місяців. Народний депутат від “Слуги народу” Олександр Качура розповів УНН, чого насправді чекати в новому політичному сезоні.

“З приводу ідеї відставки всього уряду, можу сказати – навіть немає таких розмов. Шмигаль на сьогодні знаходиться на своєму місці. Ті, хто розганяє ці чутки, робить це через незнання або цілеспрямовано. Аналогічно про Разумкова, це не відповідає дійсності – це робиться, щоб внести розбрат між членами команди. А кадрові ротації точно будуть по окремим міністрам, шорт лист вже є, але це буде некоректно озвучувати прізвища. Ротації до кінця вересня точно будуть, але це може не збігатися з тим, що зараз є в публічному просторі. Кандидатури ще обговорюються, але конкретного рішення ще немає ні по кому, ніхто не приймав”, – розповів Качура.

За словами нардепа, зараз фракція повинна взяти активну участь в аналізі роботи всіх міністрів, і дати оцінку їх роботі.

“По кожному міністру повинен бути серйозний аналіз, що він за цей час зробив. Тому що є міністри, які вже по два роки знаходяться на своїй посаді і потрібно провести аудит їх роботи. Тому що я, наприклад, стежу за Мін’юстом, і до кінця не можу сказати повну картину їх роботи, як і по міністерству соцполітики”, – говорить Качура.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте